diumenge, 6 de novembre de 2011

AUSTERLITZ_LASALLE i el día va arribar...NO,no ja sé que l'imatge no té res a veure amb Austerlitz, però valía la pena ficar-la, després de tot, també m'agrada l'ASL i la visita d'aquest personal a les Jornades, bé valía una instantánia.   Bé la taula va ser expectacular, i curiosament i sobre tot en el sector de l'asalt al PRATZEN, es va produir un embús de collons (amb perdó), al fons amb polo blau, en Paco de Mallorca i a la seva dreta en Sergi del Club Tiran Lo Dau.
   En primer plà les tropes de Soult, aproximant-se al Pratzen.


   En aquesta altre, les tropes de vanguardia austriaques es llençan a conquerir TELNITZ i SOKOLNITZ   TELNITZ en primer plà, i  la vila de SOKOLNITZ amb el castell i el faisaner.   D'esquerra a dreta, l'observador internacional (Gerardo), vingut de Pamplona, en Paco de Mallorca i un preocupat Marc que no ho tenía clar...
  - Por cierto, gracias especiales a Gerardo por ayudarnos a recoger :-) 


   En Kobelnitz, el frente en calma, tensa calma...


   En SOKOLNITZ, la cavallería francesa, llença un atac de retard.


   Les tropes de Soult, la 1ª Divisió, s'apropan frontalment al PRATZEN, mentres que la 2ª s'avança a marxes forçades`per l'esquerra.


  Les tropes rusas, per fí s'apropan, l'atac principal va dirigit al mitg entre KOBELNITZ i el faisaner de SOKOLNITZ.


   Primeres combats per el PRATZEN, l'embestida francesa es massa forta i la Divisió rusa perd 3 de les 4 unitats que defensan la zona, només els granaders rusos de guarnició a la vila, aguantan l'embestida.


   Entre visites i altres temes relacionats amb les Jornades, el temps pasa volant, i a falta d'un parell de torns, donem la partida per finalitzada, així doncs felicitar a PACO, per a mi el clar guanyador de la partida, que amb els austriacs sota el seu comandament, van arrasar TELNITZ i SOKOLNITZ, no per això deixaré de felicitar en Sergi del Club Tiran Lo Dau, que tot i no estar concentrat en la partida, ja que estaba pendent de les taules que el seu Club organitzaba en les Jornades, va fer un digna paper, no en vá, tenía devant a tot un veterà i expert en LASALLE, també felicitar a Hino del mateix club que en Sergi i agraïr-li la seva presencia.

I per descomptat a Granmarmota, que si no arriba ser tan "PESAO", no haguesim realitzat aquesta trobada lasallera.7 comentaris:

 1. Buena partida , un orden de batalla muy currado y bien organizado, espero que nos encontremos pronto en el campo de Honor
  Enhorabuena .


  Paco.

  ResponElimina
 2. bona partida llastima dels 4 torns que ens faltaben.

  L´any que be una de la campanya de 1809 o 1813-14

  ResponElimina
 3. Muchas gracias PACO !, a ver si se cumplen tus deseos, que también son los mios, fué genial conocerte.

  granmarmota, ni de conya !! l'any que be, jo no monto res, pero!!... avans a veure si montem un mini-torneig amb els de Mallorca (i potser els d'Alacant)no?

  ResponElimina
 4. Me apunto al torneo y tengo un año para convencerte para montar otra cosa con nuestro "petit" Lasalle.

  Saludos

  ResponElimina
 5. Eloi! Vaig veure la taula...

  Jo! Segurament et vaig estar mirant i no sabía qui eres....

  El destí el.ludeix la presentació. :(

  ResponElimina